vitera-logo.svg

Nieuwe ramen voor een oude gevel

Foto Lieve Vanbiervlietjpg.jpg

Lieve Van Biervliet renoveert haar woning uit 1963. De nieuwe PVC-ramen met dubbel glas zijn een feit.

Deel

“Het model, de grepen, de kleur: ik stelde alles zelf samen”

 

“Mijn gevel ziet er helemaal anders uit. Stukken beter”, lacht Lieve Van Biervliet (59). Drie jaar geleden verhuisde ze naar haar nieuwe woning in Hooglede. Nu ja, nieuw. Het pand waar vroeger een winkel huisde, dateert van ’63 en werd sindsdien niet meer gerenoveerd. Tot Lieve aankwam.

 

“Een mooiere gevel met meer privacy

“Beetje per beetje verbouw ik. De ramen waren een grote ingreep, maar ik ben erg content. Het model, de grepen, de kleur: ik kon alles zelf samenstellen.” De alleenstaande dame koos voor PVC-ramen met dubbel glas en een nieuwe, passende voordeur.

 

“Voordien had de leefruimte de allure van een showroom, nu is de oude winkelgevel onderverdeeld in drie delen met horizontale vlakken. Het resultaat is meer privacy, minder lawaaihinder en vooral veel mooier.”

 

“De werken waren goed georganiseerd. Dat viel meteen op”

Het plaatsen van de ramen duurde zowat een maandje, maar Lieve liet dan ook elk raam in het huis vervangen. “Vitera organiseerde de werken erg goed. Veel last had ik er niet van. Integendeel. De mannen ruimden alles mooi op.”

 

“Ik ben nu goed voor jaren. Zonder onderhoud. Mijn vroegere houten ramen moest ik steeds opnieuw schilderen. Daar ben ik al zeker van verlost.”

Bezoek onze showroom

Wenst u advies bij de aankoop van uw ramen of deuren? Of bent u op zoek naar inspiratie?