vitera-logo.svg

Minder onderhoud, meer genieten

M_Vitera_Testimonials 08-06-12 - website.jpg

De werken waren nauwkeurig en er werd netjes opgeruimd. Wij zijn heel content.

Deel

Tijdens de Eerste Wereldoorlog kwam de Engelse grootvader van Marc Mc Gowan (51) naar België. De liefde hield hem hier. Twee generaties later is Marc zelf op en top Vlaams. Samen met zijn vrouw Nancy Hoste (50) bouwde hij 20 jaar geleden zijn woning in Bekegem, een deelgemeente van Ichtegem. “De dorpsmentaliteit en de rust trokken ons aan.”

“Een huis om thuis te komen”

Marc is al 30 jaar basketbalcoach. “In mijn vrije tijd is de kans groot dat je me aan de rand van een basketveld ziet.” Of op het veld natuurlijk, voor een dunk of een lay-up. “Dat betekent dat ik regelmatig weg ben, maar als we samen thuis zijn, genieten we daar des te meer van. Net daarom willen we dat ons huis netjes en verzorgd is. Na 20 jaar was een opfrisbeurt meer dan welkom”, vertelt Marc.

De binnenruimtes kregen een nieuwe laag verf. De houten ramen en deuren werden vervangen door buitenschrijnwerk in pvc. “Hout verweert. Er is veel onderhoud aan. Onze nieuwe ramen en deuren vragen minder werk. Zo houden we meer tijd over voor onszelf en elkaar.”

“Een likje verf en nieuwe ramen”

 “Vrienden hadden onlangs hun ramen en deuren laten installeren door Vitera. Zij waren tevreden, dus klopten wij daar ook eens aan. We hadden meteen een goed gevoel, vanaf het eerste contact met vertegenwoordiger Kristof. Het was zelfs dezelfde plaatser die ons schrijnwerk installeerde, net als bij onze vrienden.”

Dat de werkzaamheden niet in de logische volgorde gebeurden, is een understatement. Maar dat vormde geen probleem. “Alle kamers werden eerst geschilderd en toen moesten de ramen en de deuren nog uitgebroken worden. Een verstandig mens zou het omgekeerd doen”, lacht hij. “En toch is er niets van schade, zelfs niet aan het papier of de verf. De werken waren nauwkeurig en er werd netjes opgeruimd. Wij zijn heel content.”

Bezoek onze showroom

Wenst u advies bij de aankoop van uw ramen of deuren? Of bent u op zoek naar inspiratie?