vitera-logo.svg

Kristof tot je dienst

M_Vitera_VDW-47.jpg

Of je nu kiest voor ramen en deuren in PVC of aluminium, je mogelijkheden zijn erg groot. Gelukkig is er Kristof die je van tijdens het hele proces bijstaat. Van je keuze tot de afwerking.

Deel

“Natuurlijk geef ik mijn mening. Voor mijn eigen huis wil ik ook advies”

 

Kristof Vanackere (34) is het gezicht van Vitera. Hij komt bij je langs voor de eerste opmeting, ontvangt je in de showroom en begeleid je stap voor stap tot je helemaal tevreden bent. Met de glimlach. “PVC of aluminium, klassiek of modern: er zijn veel mogelijkheden. Als adviseur zorg ik ervoor dat je je eigen stijl vindt. En dat alles vlekkeloos verloopt, natuurlijk.”

 

“Persoonlijk contact is erg belangrijk”

“Ter plaatse tijdens een renovatie of met de plannen van je nieuwbouw: ik ga altijd langs om te meten. Dat persoonlijk contact is erg belangrijk. En ik geef mijn mening, als je dat wil. Voor mijn eigen huis wil ik ook professioneel advies.”

 

Na het eerste bezoek volgt de showroom in Roeselare “Ik toon er alle mogelijke combinaties in concrete voorbeelden. Zo heb je een goed beeld van hoe je gevel er zal uitzien. Anders blijft het toch een beetje gokken.”

 

“Goede afspraken maken tevreden klanten”

Sowieso houdt Kristof van vlotte duidelijke afspraken. “Verrassingen zijn zelden plezant. Daarom zorg ik ervoor dat elke offerte 100% correct is en ook nadien de factuur vormt. Idem voor timing en levertijden. Goede afspraken maken tevreden klanten, dat merk ik keer op keer.”

 

Eén zaak is zeker. Kristof weet waar hij over spreekt. Al 15 jaar is hij actief in de ramen en deuren. Eerst als productiemedewerker, daarna als opmeter en werfopvolger en nu als adviseur. “Tja, wat moet ik daarop zeggen? Mijn ervaring in ramen en deuren komt altijd goed van pas.”

Bezoek onze showroom

Wenst u advies bij de aankoop van uw ramen of deuren? Of bent u op zoek naar inspiratie?