vitera-logo.svg

Eindelijk een eigen stek

Foto Steffi Vervaeke.jpg

Nog maar net verhuisd, plannen Steffi en Dries nu al hun volgende verbouwing. “Als het van mij afhangt, kies ik opnieuw voor Vitera.”

Deel

De service was perfect. En snel, want het moest vooruitgaan”

 

Een groot schuifraam, dubbele beglazing met PVC-profielen en antraciet grijs. Steffi Vervaeke (25) en Dries Carron (26) wisten perfect wat ze wilden toen ze bij Vitera aanklopten voor hun ramen en deuren. “De service was perfect. En snel, want het moest vooruitgaan. Na twee jaar afwisselend bij onze ouders wonen, wilden we graag onze eigen stek.”

 

“Liever zeker van een perfecte plaatsing”

Twee jaar duurde de renovatie van hun woning. De ramen? Die waren in enkele weken geregeld. “We waren al aan het bouwen toen we een offerte vroegen voor onze ramen. Enkele weken later waren ze al geïnstalleerd.”

 

Met de hulp van vader en schoonvader verbouwde het jonge koppel zo veel mogelijk zelf. “We zijn best wel handige harry’s, maar het plaatsen van de ramen lieten we met plezier over aan de vakmannen. Je wil toch zeker zijn dat alles perfect geïnstalleerd is.”

 

“We bouwen zeker nog eens. Waarschijnlijk komen we dan nog eens langs bij Vitera”

“Zelf verbouwen is best lastig – bakstenen kappen bijvoorbeeld – maar we doen het zeker nog. Onze droom is een eigen nieuwbouwwoning. En de kans dat we dan opnieuw met Vitera werken is erg groot. We kregen alle nodige uitleg. Al was die eigenlijk niet nodig. Mijn schoonvader is aannemer: dankzij hem wisten we goed waar we moesten op letten.”

Tevreden zijn Steffi en Dries sowieso. “We moeten nog het verlaagd plafond installeren, maar alles is perfect leefbaar. Eindelijk wonen we opnieuw met ons tweetjes alleen. Zonder ouders die meekijken”, lacht Steffi.

M_Vitera_SV-6.jpg

Bezoek onze showroom

Wenst u advies bij de aankoop van uw ramen of deuren? Of bent u op zoek naar inspiratie?