vitera-logo.svg
IMG_2638.jpg

Service van start tot finish

Geniet van professioneel advies van je eerste kennismaking tot de ultieme oplevering. Of je nu kiest voor ramen, deuren, poorten, horren of alles tegelijk: voor elke vraag profiteer je van een totaaloplossing.

 

Eén aanspreekpunt voor je complete bouw- of verbouwproject. "Klantenservice is ons stokpaardje. Adviseurs en vakmannen zorgen voor een perfecte opvolging en installatie van elk onderdeel. Precies volgens de afspraken. Meten, kiezen, uitbreken, opbouwen, opruimen en recycleren: we maken het je zo makkelijk mogelijk."

IMG_1796.jpg

100 % Belgische kwaliteit

PVC van Deceuninck. Aluminium van Reynaers. Vitera werkt enkel met Belgische fabrikanten voor Belgische ramen en deuren en eigen of geselecteerde installateurs. "Enkel zo zijn we zeker dat we altijd de beste kwaliteit en service bieden."

 

Een bewijs van die kwaliteit is het KIWA-certificaat. Dit keurmerk is voorbehouden aan producenten en installateurs die voldoen aan de strengste Europese eisen. Zoals Vitera.

kiwa_63.jpg
IMG_2091.jpg

Anders en beter

Jarenlange ervaring verpakt in een nieuw merk. Vitera werkt rechtstreeks met de ramen, deuren en vakmensen van moederbedrijf Vandewalle. Geen tussenpersonen, maar een directe service van de fabrikant tot bij jou.

 

Je bent zeker van de strengste isolatienormen en de meest vernieuwende innovaties. “Dankzij onze directe samenwerking met Deceuninck, Reynaers en Vandewalle lanceren we nieuwigheden steevast als eerste op de markt.” Zo geniet je altijd van het meest veelzijdige aanbod.